Casti Full-Face

X-551 GT
X-551 GT
  X-551 GT
X-551 GT
X-551 GT X-551 GT X-551 GT X-551 GT

X-551 a devenit X-551 "GT" (Gran Turismo). Folosirea tesaturilor de ultima generatie pentru noua captuseala cu performante touring si reproiectarea configuratiei captuselei obrajilor au imbunatatit considerabil confortul si potrivirea castii. Aspectul castii de asemenea a fost meticulos gandit.

Proiectata pentru pilotii de motociclete supermoto si enduro stradale, dar totodata ideala pentru drumurile accidentate, X-551 GT este disponibila in trei dimensiuni ale carcasei si poate fi folosita in configuratia completa sau fara cozoroc sau vizor.
Casca dispune de un vizor care este perfect integrat cu designul produsului, sistem de protectie solara interior VPS (Vision Protection System) si un sistem eficient de ventilare.

Cozorocul larg, conceput pentru utilizarea pe drumuri accidentate, asigura o protectie adecvata impotriva soarelui. In cele din urma, X-551 GT este echipata cu sistemul de inchidere DD-ring si este pregatita pentru sistemul de comunicatie N-Com X-Series BX4 PLUS.

X-551 GT X-551 GT X-551 GT


                 
        
  Gama.
  Modelele marcate cu tricolor sunt disponibile in Romania iar cele cu steag austriac pot fi aduse la comanda din Austria.
   ADVENTURE N-COM
9
11
   SHIFT N-COM
12
14
   THUNDERX N-COM
15
16
17
   START N-COM
3
4
     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO