Casti Flip-Up

X-1003
X-1003
  X-1003
X-1003
X-802R X-802R X-802R X-802R

X-1003 este casca flip-up de la X-Lite: trei dimensiuni ale carcasei, un design inovator si cele mai bune solutii tehnice pentru cei mai exigenti motociclisti de cursa lunga.
Cu sistemul sau complet de ventilare, (sistem de ventilare touring - TVS), ofera confort optim chiar si in timpul calatoriilor lungi si in conditiile cele mai extreme.

X-1003 vine cu omologarea P/J: protectia de barbie a trecut testele de omologare cerute de Comisia Economica Europeana (ECE) pentru castile integrale. In plus, este prevazuta cu sistemul dubla actiune de deschidere a barbiei cu dubla siguranta, vizor VPS, sistem de inchidere Microlock2, si este configurata pentru a fi echipata cu sistemul de comunicatie N-Com X-Series BX4 PLUS.

De asemenea, montat ca standard este vizorul ultra larg, ce ii permite motociclistului sa se bucure de un camp de vizibilitate extins. Confortabila captuseala detasabila si lavabila a fost conceputa cu cele mai bune tesaturi.


                          
                    
  Gama.
  Modelele marcate cu tricolor sunt disponibile in Romania iar cele cu steag austriac pot fi aduse la comanda din Austria.
   TOURER N-COM

7

8
   HI-VISIBILITY N-COM

9

10

10
   ELEGANCE N-COM

1

2

3

4

5

6
     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO