Casti Crossover

X-403 GT
X-403 GT
  X-403 GT
X-403 GT
X-802R X-802R X-802R

X-403 GT este noul crossover de la X-Lite, proiectat in primul rand pentru "Gran Turismo".
Inovativele placi laterale din policarbonat LEXAN caracterizeaza aspectul acestei noi casti, facand-o usor de recunoscut, in timp ce nu afecteaza marimea si greutatea castii.

Disponibila in trei dimensiuni ale carcasei, X-403 GT este aprobata in configuratia dubla P/J: protectia de barbie demontabila (completa cu aerisirea) a trecut testele de omologare cerute de Comisia Economica Europeana (ECE) pentru castile integrale.

Confortabila captuseala interioara cu performante touring este fabricata din tesaturi alese, selectate cu aceeasi consideratie ca pentru ultima generatie de casti X-Lite. Confortul superior si potrivirea sunt sporite de atentia meticuloasa la detalii oferite aspectului castii.

X-403 GT de asemenea, are sistemul de ventilatie touring (TVS - Touring Ventilation System), un vizor larg si un sistem de protectie solara VPS (Vision Protection System).
In cele din urma, produsul este echipat cu un sistem de inchidere DD-ring si este configurat pentru sistemul de comunicatie N-Com X-Series BX4 PLUS.

X-403 GT X-403 GT X-403 GT X-403 GT


                    
              
  Gama.
  Modelele marcate cu tricolor sunt disponibile in Romania iar cele cu steag austriac pot fi aduse la comanda din Austria.
   HI-VISIBILITY N-COM

9

10
   ELEGANCE N-COM

1

2

3

4

5

6
     
 

MOTORETAIL.RO

OUTLETMOTO.RO

MOTOREX-MOTO.RO
Pirelli
PIRELLIMOTO.RO
Nolan
NOLAN.RO
X-Lite
X-LITE.RO
Toplite
TOPLITE.RO
Kitlant
KITLANT.RO
Dunlop
DUNLOPMOTO.RO
Motoflash
MOTOFLASH.RO